Menu

Formandens velkomst 2018

Velkommen til Skaw Cup 2018

- Skagen er stedet hvor de 2 have mødes, og venskaber for livet knyttes.
- Skagen er stedet hvor byens unikke atmosfære og natur giver en afslappet tilstedeværelse.
- Skagen er stedet hvor de lokales gode humør og gæstfrihed giver store oplevelser.
- Skagen er stedet hvor såvel unge, ældre som gamle kan færdes trykt og roligt i et glad og sprudlende ferieland.

Skaw Cup bestræber sig på at være synonymet med byen og de ting vi som område kan tilbyde. Derfor handler det om at kombinerer en fodbold turnering, med mulighed for at opleve byen og dens charme.

Vi håber vi med 2018 udgaven af Skaw Cup, har givet Jer mulighed for, både som aktiv men også som medrejsende forældre, bedsteforældre og søskende, at kunne nyde vores helt specielle landsdel.

Når det så er sagt er det når alt kommer til alt, fodbolden som er omdrejningspunktet. Vi er overbevist om, at vi igen i år har lavet en turnering i de enkelte årgange og niveau, som lever op til et sportsligt udbytte. Og alt imens at I er i gang med at spille Skaw Cup 2018, er vi der står bag allerede i gang med forberedelserne til 2019.

Herfra skal lyde en stor tak til alle, som år for år bakker op om Skaw Cup, det være sig fra vores gode "kunder", i form af fodboldklubberne, det er dommerne som kommer langvejs fra, for at hjælpe. Det er en stor tak til de mange frivillige som hjælper overalt i byen, for at få enderne til at nå sammen.

Med håbet om, at vi alle får en god oplevelse og nogle fantastiske kampe, der først og fremmest kendetegnes ved fairplay, ønsker vi Jer alle en god Skaw Cup.

Med sportslig hilsen
Christian Mose Sørensen
Formand for Skagen Idræts Klub