Menu

Formandens velkomst 2017

 

Velkommen til Skaw Cup – Danmarks nordligste cup

Skagen er stedet hvor De 2 Have mødes, venskaber for livet knyttes.

Traditionen tro har forberedelserne til årets Skaw Cup handlet om at skabe en turnering, som lever op til det, som Skagen som by kan tilbyde dens mange gæster. En fantastisk atmosfære, masser af hygge, gode intense omgivelser samt  et højt service niveau.  Alle vores frivillige som hjælper under Skaw Cup ved, at det er dette, I skal møde, når I er en del af vores unikke sommerturnering.

Derudover skal vi selvfølgelig også kunne tilbyde en turnering, hvor I som hold bliver udfordret på det sportslige plan. Dette er vi overbevist om, at Skaw Cup 2017 kan leve op til i samtlige rækker og puljer.

Skagen Idræts Klub har det som små børn til juleaften. Vi glæder os afsindigt meget, og har næsten ikke kunne vente til at det blev d. 22-07-2017. Her er den fælles opgave at sikre, at vi alle får det, som vi er her for, nemlig et godt socialt samvær, masser af gode fodboldkampe og en positiv stemning på Skagen Stadion.

En stor tak skal lyde til alle de frivillige, der år for år stiller op og bidrager med arbejdskraft. Uden disse har vi ingen Skaw Cup. Samtidig skal der ligeledes lyde en stor tak til Kai Heier fra Indre Østfold Reisebyrå for det store arbejde, som laves for Skaw Cup i Norge.

Med håbet om, at vi alle får en god oplevelse og nogle fantastiske kampe, der først og fremmest kendetegnes ved fairplay, ønsker vi Jer alle en god Skaw Cup.

Vel mødt og god kamp.

Med sportslig hilsen
Christian Mose Sørensen
Formand for Skagen Idræts Klub