Menu

Borgmesterens velkomst 2017

 

Velkommen til Skaw Cup
- Cuppen på Toppen -
en dejlig fodbold tradition.

 
Der er ikke noget som gode traditioner, så det er en fornøjelse igen i år at kunne byde deltagere og gæster velkommen til Skaw Cup. Velkommen til Frederikshavn Kommune, og velkommen til nogle festlige dage fyldt med hygge, glæde og masser af mindeværdige fodboldoplevelser.

I Frederikshavn Kommune elsker vi sport. Vi elsker fællesskabet og konkurrencen, og fodbold har en speciel plads i manges hjerter. Her er plads til både holdånd og individuelle præstationer.

Skagen danner en perfekt ramme om Skaw Cup, for byen er noget ganske særligt. En unik købstad omgivet af unik natur. Stedet, hvor de to have mødes. Stedet, hvor skagensmalerne frembagte deres verdenskendte værker. I Skagen bliver man uvilkårligt draget af lyset og stemningen.

Jeg håber, at I vil benytte lejligheden til at besøge alt det dejlige, der kan opleves i Skagen, selvom fodbolden selvfølgelig er i højsædet.

Rigtig god fornøjelse med Skaw Cup. Jeg kan garantere, at alle har lagt sig i selen for, at det skal blive godt. Frivillige arbejder hårdt for, at I får nogle fantastiske dage.

Jeg håber, at I alle vil nyde det gode værtsskab, der kendetegner skawboerne. Vi vil nemlig så gerne have gæster i Frederikshavn kommune.

Velkommen til. Bedste hilsnerBirgit Hansen

Borgmester i
Frederikshavns Kommune